Apmąstymai prieš rinkimus

2024 m. rugsėjo  mėn. 18 d..

Stasio Lozoraičio senjorų akademija sėkmingai pradėjo naujus 2024-2025 mokslo metus.

Ar viskas gerai?

Ne.

Nors mes jau veikiame aštuonerius metus, tenkiname visuomenės interesą ir sąrašuose turim virš 1500 klausytojų, bet vis tiek esame šios valdžios diskriminuojami, nes mūsų steigėjų tarpe nėra valstybės institucijų. Toks yra įstatymas. Prieš ketverius metus mes teikėme seimui prašymą papildyti įstatymą panaikinti diskriminaciją., bet jis atsigulė į stalčių.

Mes labai norėtume už 1 Eur. Įsigyti savivaldybės nenaudojamą objektą (kaip X. Landsbergienė), arba bent jau panaudos pagrindais įgyti patalpas (dabar jau naikinamoje pradinėje mokykloje Žaliakalnyje). Informacija patikima ir galite patikrinti.

Todėl mums jau atsibodo keliaklupsčiauti prieš valdžiažmogius. Mūsų tarpe yra žmonių, kurie buvo Valstybės tarnautojai, o ne valdininkai. Mes puikiai atskiriame viena nuo kito.

Artėja Seimo rinkimai. Ar pasimokėme? Ar mums dar reikia iškrypėlų, tautos kraujo čiulpikų, melagių ir plėšikų šutvės, korumpuotos teisėsaugos.

Ar jūs gaunate informaciją tik iš LRT, LNK, TV3 ir pan.? Ar pasidomite OPTV, Komentaras.tv, Vilkų taryba TV, teikiama informacija.

Gal jums ant galvos plaukai pasišiauštų, kas mumis išdarinėjama.

Tą informaciją nesunku išgirsti per Youtube, tereikia per Google pasirinkti OPTV.